Bakkerijvloer & slagerijvloer

Welke soort gietvloer is het meest geschikt ?

In een bakkerij of een slagerij worden hoge eisen gesteld aan de vloer, deze moet bijvoorbeeld bestand zijn tegen zuren en hitte, hij mag niet glad zijn en moet voldoen aan de regels op het gebied van hygiëne. Daarom is een anti-slip vloer de ideale vloer voor een bakkerij & slagerij. Deze vloeren zijn namelijk naadloos en vlak, waardoor ze eenvoudig schoon te houden zijn. Een anti-slip vloer is bovendien vloeistofdicht, sterk en slijtvast. Adec Designfloors biedt hoogwaardige, op maat gemaakte bakkerijvloeren van anti-slip, die HACCP-goedgekeurd zijn.

HOOGWAARDIGE BAKKERIJVLOER & SLAGERIJVLOER

Vocht kan voor gevaarlijke situaties en nare ongelukken zorgen, met alle vervelende gevolgen van dien. Met een anti-slip vloer van Adec is dat verleden tijd. Onze anti-slipvloer maakt uw vloer veiliger en makkelijker beloopbaar, zowel in droge als in natte omstandigheden.

De antislip vloersysteem is een 3 lagen systeem die opgebouwd is met gekleurde kwartskorrels en epoxyharsen. De bekomen oppervlakte is naadloos en antislip.

Voor gewenste plaatsen we ook epoxy mortel plint afwerking.
Met de Adec plintmortels wordt de perfecte, naadloze aansluiting tussen de vloerafwerking en de wand verkregen.

Na 24 uur is uw anti-slip vloer klaar voor gebruik. De anti-slip vloer is zeer geschikt voor in de bakkerijen, vleeswarenbedrijven, slachthuizen, visindustrie, conservenbedrijven, voedingsmiddelen- en drankenindustrie, zware industrie, wasstraten en voor in de chemische industrie .

VOORDELEN VAN BAKKERIJVLOER & SLAGERIJVLOER

Voordelen :

  • HACPP – normen goedgekeurd
  • Stofvrij en slijtvast
  • Onderhoudsvriendelijk
  • 100 % naadloos
  • Vrij te kiezen anti-slipgraad
  • Vloeistofdichte gietvloer