COATING VLOER

Een coatingvloer is een naadloze en vloeistofdichte coating op basis van epoxyhars. Een vloercoating is een dun laagje verf dat bovenop een bepaalde ondergrond wordt aangebracht met een vachtroller of borstel. Heeft een moderne uitstraling die een industriële sfeer ademt. Een epoxy coating vloer is geschikt voor een lichte tot halfzware belasting hierdoor is de coatingvloer berijdbaar met heftrucks of voertuigen met rubberen banden. Het is sterk, naadloos en slijtvast ook bij een chemische belasting.

EPOXY COATINGS

Zijn een goedkoper alternatief voor gietvloeren het reden is dat de dikte vaak niet meer is dan 1 mm en dat de uitstraling van de coatingvloer kan vergeleken worden met de huid van een appelsien omdat de structuur van de ondergrond nog altijd zichtbaar blijft. Coatingvloer bestaat uit 2 of 3 rollagen en kunnen een anti-sliplaag hebben. Coatingvloer is toepasbaar in fabriekshallen, magazijnen, garages, ontvangstruimten, kantoren, gymnastiekzalen.Ze zijn niet gevoelig voor vuil en vocht en zijn daardoor gemakkelijk te onderhouden.

Vloercoating van Adec duurzaam & vloeistofdicht

Het is een slijtvaste en beschermende coating voor vloeren, verkrijgbaar in een breed gamma van RAL kleuren die zowel mat, glanzend, satijn of korrelig (antislip) kunnen bewerkt worden. 

VOORDELEN

Een vloercoating van Adec heeft de volgende voordelen:

NAADLOOS
VLOEISTOFDICHT
STOFVRIJ
SLIJTVASTHEID
ONDERHOUDSVRIENDELIJK
Maud Rogers
Mason Wilson
error: Content is protected !!