Veel gestelde vragen over gietvloeren

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een naadloze flexibele vloer. Er zijn verschillende soorten afwerkingen en een keuze uit een breed assortiment.

Dikte van een gietvloer?

Gietvloeren hebben een dikte van 3 à 4mm. Laat je niet misleiden door de dikte. Veel dunner dan chape/ beton maar 2x sterker.

Dikte van een epoxy gietvloer?

Een epoxy gietvloer heeft vaak een dikte van 2 tot 3mm. Een epoxy gietvloer is snel geplaatst en zwaar belastbaar. Dankzij deze eigenschappen is dit de ultieme vloer voor industrië, garages etc…

Dikte van een betonlook gietvloer?

Onze betonlook gietvloer is op basis van polyurethaan gietvloer gemaakt. Deze 2 gietvloeren zijn zeer trendy in woningen, opbergruimtes, dressing etc..De betonlook gietvloer is de beste combinatie met een vloerverwarming.

Dikte van een poluyurethaan gietvloer?

Een polyurethaan gietvloer heeft een dikte van 3 tot 5mm. Een polyurethaan gietvloer kan geplaatst worden in een effen kleur of met flakes. Een polyurethaan gietvloer is snel geplaatst en flexibel.

Levensduur van een gietvloer?

Een gietvloer gaat gemakkelijk 15 jaar mee. Dankzij de kwalitatieve producten van Adec. De grootste factor is natuurlijk het onderhoud van uw gietvloer.

Gietvloer en vloerverwarming?

Een polyurethaan gietvloer en vloerverwarming is de beste combinatie. Dankzij de vloerverwarming wordt de gietvloer warm en kan u gerust zonder schoenen van de warmte genieten.

Uit welke kleurassortiment kan ik een kleur kiezen voor een gietvloer?

Dankzij ons breed assortiment in kleuren kan u kiezen uit oneindig veel kleuren.Wij werken samen met RAL kleuren, NCS en SIKKENS.

Verschil tussen epoxy gietvloer en epoxy coating?

Epoxy gietvloer:

Een gietvloer heeft een dikte van 3 tot 4mm. Dankzij deze dikte bent u verlost van uw putten die in uw bestaande ondergrond bevinden. U krijgt een volledig nieuwe naadloze gietvloer.

Epoxy coating:

Een coating is een vloercoating waarmee u snel een nieuwe uitstraling kan krijgen. De fouten die zich bevinden in uw bestaande ondergrond verdwijnen jammer genoeg niet. Een coating is minder sterk dan een epoxy gietvloer

Hoelang duurt de plaatsing van een gietvloer?

Adec plaatst slechts in 5 dagen uw gewenste gietvloer. Na 48 uur is de vloer terug beloopbaar. Na 7 dagen is uw gietvloer terug belastbaar

Kunnen gietvloeren verkleuren?

Onze polyurethaan gietvloeren zijn kleurvast.

Epoxy coatings en epoxy gietvloeren kunnen licht verkleuren bij zonlicht. Dit verandert niet onmiddellijk. Na een aantal x jaren zonlicht kan het vergelen.

Kan een gietvloer in een badkamer geplaatst worden?

Het is inderdaad mogelijk om een gietvloer in uw badkamer te laten plaatsen. Onze polyurethaan gietvloeren zijn vloeistofdicht en gemakkelijk te kuisen.

Op welke soort ondergrond kan een gietvloer gegoten worden?

Gietvloeren kunnen over allerlei soorten ondergrond geplaatst worden. Indien u twijfelt aarzel niet om ons te contacteren!

Waar moet ik rekening mee houden voor dat ik een gietvloer laat plaatsen?

De ondergrond moet

-Droog zijn

-Stabiel

-Volledig leeg


Elektriciteit:

Er moet voldoende verlichting aanwezig zijn.

1x 20a

1x 16a


Indien u in het centrum woont moet er een vergunning aangevraagd worden.

error: Content is protected !!